ByAsLaNYüReKLiBoArD

ByAsLaNYüReKLiBoArD
 
AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Telefon defteri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Administrator
Administrator
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 1012
Laune : Sinirli
Kayıt tarihi : 25/01/08

MesajKonu: Telefon defteri   C.tesi Şub. 09, 2008 9:23 pm

#include

FILE *fp;

char ad[15],sy[20],adr[50],tel[15],ceptel[20];

char sec;

main()

{

fp=fopen("BILGILER/TELEFON REHBERI.txt","a");

do

{

printf("\t\t\tBILGILERI DIKKATLI GIRINIZ\n\n");

printf("\t\tADI :");

scanf("%s",&ad);

printf("\t\tSOYADI :");

scanf("%s",&sy);

printf("\t\tADRESI :");

scanf("%s",&adr);

printf("\t\tTELEFONU :");

scanf("%s",&tel);

printf("\t\tCEP TELEFONU :");

scanf("%s",&ceptel);

fprintf(fp,"AD:%s %s\n",ad,sy);

fprintf(fp,"ADRES:%s\nTEL:%s\nCEP TEL:%s\n",adr,tel,ceptel);

printf("\n\n");

printf("\t\tDEVAM ETMEK ISTIYORMUSUNUZ?(E/H)");

fflush(stdin);

sec=getchar();

}

while(sec!='h' && sec!='H');

fclose(fp);

getchar();

}
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://byaslanyurekli.yetkin-forum.com
B24
Süper Moderator rank 2
Süper Moderator rank 2
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 136
Yaş : 27
Kayıt tarihi : 26/01/08

MesajKonu: Geri: Telefon defteri   Paz Şub. 17, 2008 10:22 am

abi iyi guzelde bu kodlar la ne yapiliyo ve nereye yazcaz?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Admin
Administrator
Administrator
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 1012
Laune : Sinirli
Kayıt tarihi : 25/01/08

MesajKonu: Geri: Telefon defteri   Paz Şub. 17, 2008 2:34 pm

Bruda,
microsoft visual studio diye programla oluyor onunla programlaya bilirsin,
simdilik en kolayi visual studio,
tabiki baska bi yerlerde de kullana bilirsin ama baya bilgin olmasi lazim...
daha iyi bilgiler icin buraya bakabilirsin

Wikipedia dan bakabilirsin

yadaaaa

Buradanda bakabilirsin


umarim yardim edebilmisimdir Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://byaslanyurekli.yetkin-forum.com
 
Telefon defteri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ByAsLaNYüReKLiBoArD :: (¯`·.¸¸.¤*¨¨*¤.¸.¤*¨¨*¤.¸¸.·´¯)__Programlama__(¯`·.¸¸.¤*¨¨*¤.¸.¤*¨¨*¤.¸¸.·´ :: C++-
Buraya geçin: